Aktuálně – novinky

Od května 2024 pracuji naplno pro Kancelář architekta města Liberec (KAM) a tedy vlastní projekty (mimo prostor Liberce) mohu zpracovávat pouze v pozvolném tempu. Leč stále je dost projektů, kterým toto nevadí.

Tedy dále se věnuji probíhajícím realizacím a dozorům, poskytuji jednorázové či dlouhodobé konzultace na všechna témata a služby, které nabízím.

Z nových akcí, jež prolínají práci pro KAM i Ateliér Prostory jsou zkušenosti v oblasti adaptace na klima i revitalizace veřejných prostranství, tvorby koncepčních materiálů a mnoho dalšího, vč. nového “náboje” do práce.

Počítáme s vodou – Vídeň-5/2024

Mám za sebou den na URBANSCAPES 2024, úžasnou EXKURZI po Vídni, do Brně, Židlochovicích a Přísnoticích s POČÍTÁME S VODOU a několik dalších akcí na téma PÉČE O STROMY.

Počítáme s vodou – Morava -5/2024

V současné době tedy asistuji u projektů v Jeřmanicích, Doníně, zahrady v Křižanech, zahrady v Holubicích, Kacanovech, Zdislavě, připravujeme se na certifikaci dalších přírodních zahrad v Ústeckém kraji. Další projekty běží víceméně beze mne, ve své rychlosti, s občasnými dotazy a aktualizacemi (Krásné Březno, Pěnčín, Svojkov, další soukromé zahrady aj.).

Tedy, ano, pracuji trošku v novém módu, méně v duchu “rychle a zběsile” :). Pokud Vám toto nevadí a mohu být nápomocná, neváhejte a kontaktujte mne. Pokud by projekt byl složitější, stále mám své spolupracovníky a mohu vytvořit tým na míru pro Váš záměr.

Přeji hezký zbytek léta.

letní nálada